Tea Brilman

In beweging voor een leven dat werkt voor jou

Welkom en kom binnen

Ik ben Tea Brilman en werk voor jou als traumasensitief coach, systemisch- en lichaamsbegeleider, facilitator en trainer.

Beweging voor een leven dat werkt, is de rode draad door mijn eigen leven en werk.  Ik heb ook niet altijd geweten wat voor mij werkte, hoe ik in beweging kon komen, mijn ervaringen kon verwerken, oude wonden kon helen en mijn levensbestemming kon vervullen. Via onderzoek, werk- en levenservaring, therapie, coaching, vallen en opstaan heb ik het allemaal zelf mogen ont-dekken en ervaren.

Vanuit vertrouwen en compassie verbinden, communiceren en verlichten is wat mij leidt. Een betere wereld met meer liefde en minder leed, is waar ik voor leef en werk. Dit doe ik al ruim 30 jaar in mijn eigen praktijk als traumasensitief coach. Mijn kracht hierbij is de balans tussen empathie, liefde voor mensen, deskundigheid, werk- en levenservaring en mijn vermogen om ook in donkere tijden te verbinden met het licht.

En al wat het mij heeft gebracht deel ik graag met jou.

 

Voor wie het wil weten, hier meer info over mij persoonlijk

Geboren en opgroeiend in het prachtige magische Twentse Landschap wou ik als klein meisje graag non, danseres, genezer, vogel, verhalenverteller of orakel van Delphi worden. In de jaren 60 van de vorige eeuw waren dit ‘onrealistische beroepen’  en rond mijn 8e levensjaar sloot zich mijn imaginaire droomwereld en moest ik leven en overleven in een materiële wereld die ik maar nauwelijks herkende en die niet meer voelde als thuis.

Ook tijdens de middelbare school ontstond geen bewust inzicht in hoe ik leven en werk wilde invullen. Ik besloot om te bewegen en het leven te leren kennen door te reizen en te werken in het buitenland. Na mijn 20e is via een proces van reflectie, zelfinzicht, vallen, opstaan, bewustwording en transformatie de vrouw, mens en professional tot bloei gekomen, die jij vandaag ontmoet en in wie je waarschijnlijk de non, de danseres, de vogel, de genezer, de verhalenverteller en het orakel van Dephi nog kunt herkennen.

Mijn eclectische stijl is ontstaan door een breed pallet qua interesse en ontwikkeling. Na mijn studie Arbeidsmarktpolitiek en Human Development volgt jarenlange ervaring in overheid en bedrijfsleven als begeleider van mens- en organisatieprocessen. Opleiding en training in Systemische- en Traumabegeleiding,  Familieopstellingen, Energetisch Lichaamswerk, HSP, Pesso,  Mindfullness, Astrologie, Regressie/reïncarnatie-therapie, Reiki, One-ness ea. verrijken mijn leven, voeden mijn spiritualiteit en verdiepen mijn werk.

Wanneer ik in 2015 een nieuwe systemische coachingsmethodiek genaamd WIYS Walking-In-Your-Shoes ontdek, voelt dat als “thuiskomen” en ontwikkel ik me als Internationaal Gecertificeerd Facilitator en Trainer.

Het voelt als heel en compleet, wanneer ik een paar jaar later Internal Family Systems Therapy (IFS) van Richard Schwartz leer kennen en dan weet ik dat deze liefdevolle en diepwerkende therapie-vorm alle delen van mijn zijn, mijn kennen en kunnen, samenbrengt. Een therapievorm die wonden heelt en ieder van ons thuis brengt bij zichzelf!